Google Contacts
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Synchroniseer contacten vanuit Peepl naar Google Contacts. Zo heb je alle gegevens ook bij de hand op mobiele toestellen. Deze integratie werkt in één richting, wat wil zeggen dat wijzigingen in Google Contacts niet teruggekoppeld worden naar Peepl. Wijzigingen worden elk uur gesynchroniseerd.

Integratie toevoegen

Bij deze integratie koppel je je eigen Google-account met Peepl en kies je welke groepen, functies of segmenten je wil synchroniseren naar Google Contacts.

1. Om te beginnen klik je op "Inloggen met Google"

2. Je krijgt nu het inlogscherm van Google. Log in en geef toestemming dat Peepl je contacten beheert.

3. Nu kies je welke groepen, functies en segmenten je wil synchroniseren. Let op dat je niet te veel leden synchroniseert, aangezien dit dan zeer lang kan duren. Klik op "Voltooien".

4. Peepl koppelt alle contacten binnen je selectie aan een nieuw label in Google Contacts. Dit label is gelijk aan de URL van je Peepl-account, vb. "demovereniging.peepl.be".

5. Elk uur worden de contactgegevens gesynchroniseerd met Google Contacts. Contacten die niet meer in de selectie zitten worden automatisch verwijderd.

Integratie verwijderen

Om de integratie te verwijderen klik je op het verwijder-icoontje rechts. Opgelet: dit zal alle gesynchroniseerde contacten en het label verwijderen uit Google Contacts!