Documenten
Documenten ontvangen van gebruikers

Laat gebruikers bestanden doorsturen op een gestructureerde manier via Peepl

Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Laat gebruikers van het ledenportaal eenvoudig documenten opladen en word hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. Dit kan erg handig zijn voor het gestructureerd opvragen van ziektebriefjes, onkostennota's, contracten...

Opgeladen documenten komen automatisch terecht in een map speciale map "Uploads" in de documentenmap van een gebruiker. Je kan deze achteraf raadplegen via hun dossier.

Uploads door gebruikers activeren

Om uploads door gebruikers in of uit te schakelen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Documenten' in de menubalk (onder Standaardmodules)

Je kan uploads in- of uitschakelen en kiezen wie een e-mail krijgt als er een nieuw document is opgeladen.

Documenten opladen als gebruiker

Gebruikers zullen via het ledenportaal bij Documenten een nieuwe sectie "Mijn documenten" terugvinden:

Ze kunnen nu op "Document(en) uploaden" klikken om bestanden te kiezen en deze een beschrijving te geven.