Dossier bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In het dossier krijg je een overzicht van een bepaald contact of organisatie. Wat je precies ziet of kan doen in het dossier, hangt af van je toegekende rechten.

Dossier bekijken

Om het dossier te bekijken van een bepaalde gebruiker, volg je de volgende stappen.

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'CRM' in het menu links. Klik daarna op Contacten' of 'Organisaties' en zoek het betreffende contact of organisatie aan de hand van de zoekbalk of groepenstructuur rechts.

3. Klik op 'Acties' naast het contact of de organisatie en klik op 'Dossier'.

OF

3. Klik op 'Acties' naast het contact of de organisatie en klik op 'Profiel'.

4. Klik op 'Dossier' rechtsboven op het profiel.

Basistabbladen raadplegen

Indien je enkel beheerrechten hebt voor de module 'Contacten' dan kan je de volgende zaken bekijken in het dossier:

Activiteiten

In het tabblad 'Activiteiten' krijg je een overzicht over alle activiteiten waarvoor de gebruiker is uitgenodigd.

Documenten

In het tweede tabblad 'Documenten' krijg je een overzicht over alle documenten die bewaard zijn bij deze gebruiker. Het gaat hier dus om documenten die in het dossier bewaard zijn en niet om documenten uit de module 'Documenten & Verslagen'.
Opmerking: De gebruiker zelf kan deze documenten niet raadplegen

Notities

In het tabblad 'Notities' kan je notities bijhouden in het dossier van de gebruiker. Deze notities zijn niet zichtbaar voor de gebruiker.

Historiek

In tabblad 'Historiek' zie je een log van alle gebeurtenissen in verband met de gebruiker. Bijvoorbeeld wijzigingen in het profiel of groep en functie.

Opmerking: Beheerders van de module 'Contacten' en administratoren kunnen het dossier raadplegen. Zij kunnen notities en documenten lezen en aanpassen.

Dossier: Financieel

Als administrator of indien je Beheerrechten hebt voor de module 'Contacten' en 'Financiën', kan je ook het tabblad 'Financiën' bekijken in het dossier.

Hier zie je de kostennota's en aangerekende kosten. Daarnaast kan je de rekeningen in detail bekijken door op Bekijk rekening te klikken. Daar zal je een gedetailleerde lijst zien van de uitgaven en inkomsten van die rekeningen.