Aanwezigheidsmatrix genereren

Krijg in één oogopslag een beeld van de aanwezigheden en aanwezigheidsgraad van leden en contacten.

Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een overzicht te krijgen over de aanwezigheden, kan je een aanwezigheidsmatrix genereren. Om dit te doen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Activiteiten' in het menu links.

3. Vink de activiteiten aan waarvoor je een matrix wilt genereren. Alle uitgenodigde contacten voor deze geselecteerde activiteiten worden gecombineerd en als rijen toegevoegd in een Excel-bestand. De geselecteerde activiteiten worden dan de kolommen.

Opgelet: alleen activiteiten die afgesloten zijn en waarvan de aanwezigheden dus definitief vastliggen, kunnen verwerkt worden in een aanwezigheidsmatrix.

4. Kies bij 'Acties' bovenaan voor 'Aanwezigheidsmatrix genereren'.

5. Bevestig door de klikken op 'Doorgaan'.

6. Klik op 'Resultaat downloaden' om het Excel-bestand naar je computer te downloaden en te openen.

7. De matrix ziet er als volgt uit: