Mailing of concept toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een mailing of concept op te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'Mailings'.

3. Klik op het postvak waar je een mailing wilt opstellen in de linkerkolom.

4. Klik op 'Mailing opstellen vanuit ...' in de rechterkolom.

5. Stel de mailing op.

• Algemeen
    Geef het onderwerp in van de mailing.
    Schrijf de mailing in het tekstkader 'Inhoud' en maak de tekst op aan de hand van de knoppen. Voeg indien gewenst een afbeelding toe.

Stel de tags in.
    Opmerking: Leden kunnen zelf instellen welke mailings ze wel of niet willen ontvangen aan de hand van tags.

Geef bijlagen in indien gewenst. Deze bijlage worden bij de mailing verstuurd.

Stel in wanneer en als wie je deze mailing wilt versturen.

Tip: Klik op 'Volgende' om de ontvangers toe te voegen.

• Ontvangers
    Geef in wie de mailing mag wel of niet mag ontvangen.
    Voorbeeld: iedereen in groep U17 behalve de trainer.

6. Klik op 'Mailing versturen' om de mailing te versturen. Klik op 'Opslaan als concept' om de mailing op te slaan als een concept.

Opmerking: Je kan enkel de groepen selecteren bij ontvangers waarvoor je rechten hebt gekregen.