Externe links toevoegen op het ledenportaal
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In dit artikel leggen we uit hoe je externe links toevoegt aan het menu en/of op de overzichtspagina van het ledenportaal.

Soms wil je een externe link delen met je vereniging. Dit kan je Facebookpagina zijn, een link naar Google Forms, je webwinkel... Via Peepl kan je deze externe links eenvoudig en veilig delen met je leden.

Externe links beheren

Ga naar Beheer > Instellingen > Ledenportaal > Personaliseren om een overzicht te krijgen van alle externe links die je gedeeld hebt.

Verander de volgorde waarin externe links weergegeven worden met het ✥ icoontje.

Externe link toevoegen

Klik boven de tabel op "nieuwe link +" om een link toe te voegen:

Per link kan je de volgende zaken instellen:

• Naam

• URL, dit is de externe link, incl. http(s)

• Icoon

• Zichtbaar op overzichtspagina? Zo ja, kan je ook de kleur kiezen van de knop en in welke kolom deze externe link moet komen. Externe links verschijnen altijd onderaan een kolom:

• Zichtbaar in menu? Externe links verschijnen altijd onderaan het menu.

• Zichtbaarheid: stel in welke groepen, functies, segmenten, contacten... deze link mogen zien.