Optionele modules
SMS
Aankoopgeschiedenis bekijken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de aankoopgeschiedenis vind je alle aankopen van credits voor Peepl SMS. Om de geschiedenis te raadplegen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'SMS' in het menu.

4. Bekijk de aankoopgeschiedenis.

Onderstaande getallen komen voor op bovenstaande afbeelding:

1. Bij elke aankoop vind je de factuur (een pdf-bestand) en of de credits reeds afgeleverd zijn.
    Opmerking: bij bonuscredits hoort er geen factuur.

2. Het gsm-nummer waaruit de sms'jes verstuurd worden.

3. Het saldo (in credits) van je vereniging en de mogelijkheid om credits toe te voegen.

Opmerking: Wanneer er 500 of meer credits aangevraagd zijn die nog niet betaald werden, is het niet mogelijk om extra credits aan te vragen. Wil je toch meer dan 500 credits aanvragen in één keer? Neem dan contact op met ons.