Tag toevoegen, bewerken of verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een tag wordt gebruikt om nieuwsberichten of mailings te verdelen in bepaalde groepen. Dit wordt meestal gebaseerd op het onderwerp. Dankzij het gebruik van tags, kunnen gebruikers makkelijk filteren bij nieuwsberichten en ontvangen ze enkel de mailings die ze willen ontvangen.

Tag toevoegen

Om een tag toe te voegen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Tags' in de linkerkolom.

4.  Klik op 'Nieuwe tag' rechtsboven om een tag aan te maken.

5. Geef de naam in van de tag en kies of hij al dan niet wordt gebruikt bij mailings en / of nieuwsberichten. Klik daarna op 'Opslaan'.

Tag bewerken of verwijderen

Om tags te bewerken of verwijderen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Tags' in de linkerkolom.

4. Klik op 'Acties' bij de tag en kies voor 'Beheren' of voor 'Verwijderen'.

Door te klikken op 'Beheren' kan je de naam wijzigen van een tag en kan je ook instellen of de tag al dan niet gebruikt wordt bij mailings en / of nieuwsartikelen.

Na het klikken op 'Verwijderen' bevestig je keuze nogmaals door te klikken op 'Verwijderen'.