Algemeen
Contacten bekijken die zich uitschreven voor mailings
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Tags worden gebruikt om mailings te categoriseren. Dankzij tags ontvangen contacten enkel het type mailings dat ze willen ontvangen. Via de pagina Tags kan je zien wie uitgeschreven is voor een bepaalde tag en dit eventueel ongedaan maken.

1. Klik op 'Beheer' in de navigatiebalk.

2. Klik op 'Instellingen'.
3. Klik op 'Tags' in de linkerkolom.
4. Bekijk de tags en het aantal uitgeschreven contacten bij een tag.

5. Klik op het oogje naast de tag om te bekijken wie er uitgeschreven is voor de mailing met deze tag.

6. Indien nodig kan je de uitschrijving verwijderen door te klikken op het vuilbakje. Daarna zal het contact opnieuw mailings ontvangen met deze tag.