Testmodus (de)activeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een Peepl-account start, kan het nuttig zijn om de testmodus te activeren. Wanneer deze modus actief is, worden er geen e-mails verzonden en kan je dus zonder zorgen activiteiten aanmaken, leden uitnodigen, leden toevoegen en verwijderen,...

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'Testmodus starten' in de linkerkolom. Indien de testmodus actief is, zal deze knop vervangen worden door 'Testmodus stoppen'.

4. Bevestig je keuze door te klikken op 'Bevestigen'.

Opmerking: Zolang de testmodus actief is, zal er geen communicatie verstuurd worden en zal er een gele balk te zien zijn bovenaan.