Alle collecties
Optionele modules
Gamification
Slim & snel: Gamification instellen
Slim & snel: Gamification instellen
Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gamification is een soort 'spelmodule' die werd toegevoegd aan Peepl waarmee je de betrokkenheid van je gebruikers spelenderwijs kan verhogen, aan de hand van achievements, beloningen, punten en scoreborden.
Lees het volledige artikel....


Werken met seizoenen 

Bij het aanmaken van een achievement dien je een start- en einddatum in te geven. Deze data lopen vaak gelijk met het werkjaar of sportseizoen. Daarom kan je ook aan de hand van seizoenen werken die een vaste start- en einddatum hebben.
Lees het volledige artikel....


Achievement aanmaken

Achievements zijn acties die een gebruiker een bepaald aantal keer moet uitvoeren om een beloning te kunnen krijgen in de vorm van punten en/of badges. Op basis van de punten krijgt de gebruiker een bepaalde plaats in het scorebord, samen met de andere gebruikers van zijn vereniging.
Lees het volledige artikel....


Achievement met QR-code 

Je kan achievements aanmaken voor verschillende acties in Peepl maar ook acties buiten Peepl. Eén van deze acties is bijvoorbeeld het scannen van een QR-code. Hierdoor kan je leden ook motiveren in de vereniging, kantine of clubcafé, bij sponsors,....
Lees het volledige artikel...


Beloning toekennen

Bij een beloning ken je een achievement toe aan een bepaalde gebruiker zonder dat hij bepaalde targets of acties voldaan heeft. Hierdoor kan je ook acties in de vereniging belonen. Bijvoorbeeld het belonen van de topspeler na het speelseizoen.
Lees het volledige artikel....

Was dit een antwoord op uw vraag?