Verslagen delen

Na een meeting of vergadering kan je eenvoudig het verslag ervan delen met alle uitgenodigden

Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms is het handig om een verslag te delen van een activiteit, bijvoorbeeld bij een bestuursvergadering. Verslagen worden automatisch gedeeld met alle uitgenodigden van een activiteit.

Om een verslag toe te voegen aan een activiteit, volg je de volgende stappen:

1. Klik op Beheer in de navigatiebalk

2. Klik op Activiteiten in het linkermenu

3. Kies voor Nieuw verslag bij de Acties van de activiteit.

4. Kies één of meerdere bestanden en druk op Versturen

OF

1. Klik onder Documenten op verslag(en) toevoegen.

2. Kies één of meerdere bestanden en druk op Versturen

Alle verslagen bekijken

1. Klik op Beheer in de navigatiebalk

2. Klik op Verslagen in het linkermenu

3. Bekijk het overzicht.

Onderstaande acties worden afgebeeld op bovenstaande foto:

1. Zoek een verslag aan de hand van de zoekbalk

2. Selecteer verslagen om bulk acties uit te voeren zoals het verwijderen van meerdere verslagen.

3. Bekijk de details van een verslag zoals de aanmaakdatum, naam, de gekoppelde activiteit en de auteur.

4. Voer een actie uit op een bepaald verslag zoals het bekijken of verwijderen van het verslag.

5. Voeg een nieuw verslag toe.