Inschrijving verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een bestaande inschrijving te verwijderen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Inschrijvingen' in het menu links.

3. Kies voor 'Verwijderen' bij de 'Acties' van de inschrijving.

4. Bevestig je keuze door te klikken op 'Verwijderen'.

Opmerking: Als er tijdens het aanmaken van de inschrijving een nieuwe groep werd aangemaakt, dan zal de inschrijfgroep verwijderd worden. Indien dit niet het geval is of de groep wordt bij een andere inschrijving gebruikt, dan zal de groep blijven staan in de groepenstructuur.

Bij het verwijderen van een inschrijving, wordt niet enkel de inschrijfgroep verwijderd, maar ook alle sessies. Indien gewenst kan je ook alle inschrijvingen crediteren aan de hand van de schakelaar 'inschrijvingen crediteren'. Crediteren is het annuleren van de aangerekende kost.

Bijvoorbeeld: Bart schrijft zich in voor een lesreeks die 50 euro kost. Hij moet 50 euro betalen dus het saldo van zijn rekening is -50. De lesreeks wordt geannuleerd waardoor de kost gecrediteerd wordt. Bart hoeft de kost van 50 euro niet meer te betalen en het saldo van zijn rekening is terug 0.

Indien je de inschrijfgroep en sessies in de agenda niet wenst te verwijderen, kan je de inschrijving op niet-actief plaatsen. Hierdoor blijven zowel de groepen als sessies bestaan maar kunnen er geen leden meer inschrijven.