SMS versturen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een sms te versturen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Communicatie' in het menu links en daarna op 'SMS'.

3. Klik op 'Nieuwe SMS versturen'.

4. Typ je sms'je en klik op 'SMS versturen'.

Opgelet: Je sms-berichtje mag slechts 160 tekens lang zijn. Aan de hand van de teller onder het berichtje zie je hoeveel tekens je al gebruikt hebt.

5. Kies de ontvangers. Dit kan één of meerdere namen, groepen, functies of combinaties zijn en klik daarna op 'SMS versturen' om het sms'je te versturen.

Links kan je bekijken welke personen dit sms'je zullen ontvangen.
Je kan onderaan ook bekijken hoeveel credits dit sms'je zal kosten. Voor elk sms'je of ontvanger wordt een credit aangerekend. Bij dit sms'je zijn er 3 ontvangers dus het sms'je kost 3 credits.

Opgelet: Een smsje wordt enkel gestuurd naar mobiele telefoonnummers. Dit kan ingesteld worden op het profiel. Hierbij is het ook belangrijk dat er geen tekens in het telefoonnummer staan.