Website
Ledenlijst (niet) weergeven op website
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dankzij de koppeling tussen de website-module en de gegevens in Peepl, kan je ook een ledenlijst genereren op de website. Hiervoor kies je voor elke groep of hij al dan niet weergegeven mag worden op de website. Om dit te doen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk.

3. Klik op 'CRM' in het menu en daarna op 'Groepen en functies'

4. Klik op het potloodje naast de groep die je wenst te bewerken.

5. Bewerk de groep en klik op 'Opslaan'.

Indien de groep mag weergegeven worden als een ledenlijst of organigram op de website, plaats dan de schakelaar 'Groep weergeven in ledenlijst (op de website)' op 'Ja'.  Indien je de groep niet wenst weer te geven, plaats je de schakelaar op 'Nee'.
Opmerking: Deze optie is enkel beschikbaar bij de extra module 'Website'.

Opmerking: Indien je een
groot aantal gebruikers wenst weer te geven op de website, kan het even duren voor de website geladen is.

Opmerking: De ledenlijst wordt automatisch gegenereerd op de standaard ledenpagina. Indien deze pagina niet-actief staat, zal de ledenlijst niet weergegeven worden. Hoe je dit precies kan instellen, lees je hier.