Module: polls
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Polls zijn stemmingen die georganiseerd worden voor contacten met inlogrechten. Aan de hand van polls kan je de mening vragen van contacten. Zo kan je bijvoorbeeld een poll organiseren voor de groep 'Bestuur' om de beste datum te vinden voor de volgende bestuursvergadering.

Om een overzicht te krijgen van de polls, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Polls' in het menu links.

3. Bekijk het overzicht.

Onderstaande cijfers worden afgebeeld op bovenstaande afbeelding.

1. Zoek een poll.

2. Bekijk het icoontje om te weten om welk soort poll het gaat.

3. Bekijk de algemene gegevens zoals de aanmaakdatum en naam.

4. Bekijk de status van de poll.

5. Voer acties uit op een bepaalde poll.

6. Maak een nieuwe poll aan.

Opmerking: een poll kan enkel beantwoord worden door gebruikers (en dus geen externe contacten).