Opmaak registratiepagina wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Aan de hand van registratieformulieren kunnen externen zich registreren voor de vereniging of een specifieke groep of team. Om een de registratiepagina aan te passen, volg je de volgende stappen:
​

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Registratieformulieren' in het menu links.

3. Zoek het registratieformulier in de lijst, klik op 'Acties' naast het formulier en kies voor 'Beheren'.

4. Klik op 'Opmaak wijzigen'.

5. Wijzig de registratiepagina en klik op 'Opslaan'.

1. Geef een titel in voor het registratieformulier.

2. Geef de tekst in die links van het formulier zal verschijnen.

3. Geef de tekst in die boven het formulier zal verschijnen.

4. Kies het logo die naast het formulier zal verschijnen.

5. Kies een achtergrondafbeelding.

6. Plaats de schakelaar op 'Ja' indien er een knop mag staan op de login-pagina. Deze knop zal verwijzen naar het formulier waar leden zich kunnen registreren.

7. Plaats de schakelaar op 'Ja' indien er een knop mag staan op je Peepl-website. Deze knop zal verwijzen naar het formulier waar leden zich kunnen registreren.