Registratie (niet) goedkeuren

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Registratieformulieren' in het menu links.

3. Zoek het registratieformulier in de lijst, klik op 'Acties' naast het formulier en kies voor 'Beheren'.

4. Klik op 'Acties' naast de registratie en kies voor 'Goedkeuren' of 'Afwijzen'.

OF

4.  Selecteer de registraties, klik op 'Acties' bovenaan en kies voor 'Goedkeuren' of 'Afwijzen'. Op deze manier kan je meerdere registraties in één actie goedkeuren of afwijzen.

5. Bevestig je keuze door te klikken op 'Bevestigen'.

Opmerking: Na het goedkeuren wordt de registratie verplaatst naar de ingestelde groep. Indien er gebruikersrechten toegekend zijn aan deze groep, zal hij/zij kunnen inloggen na goedkeuring.

Opmerking: Na het afwijzen van een registratie worden de gegevens verwijderd.