Voorkeuren instellen
Benoit avatar
Geschreven door Benoit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als eerste stap gaan we de algemene gegevens van de organisatie instellen in het account. Hierbij stellen we bijvoorbeeld het logo, de naam en het e-mailadres van de organisatie in. Deze informatie is noodzakelijk om Peepl vlot en correct te kunnen gebruiken.

Voorkeuren instellen

Om deze voorkeuren in te stellen, volg je de volgende stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Instellingen' in de menubalk linksonder.

3. Klik op 'Voorkeuren'.

Naam en logo instellen

4.  Klik op 'Kies bestand' en selecteer het bestand op je computer.

5. Vul de beschikbare adressen aan

Contactgegevens instellen

6. Geef de adresgegevens in.

Communicatiegegevens

7. Geef het telefoonnummer en het e-mailadres van de organisatie in.