Postvakken instellen
Benoit avatar
Geschreven door Benoit
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als administrator kan je de verantwoordelijkheid om mailings te versturen verdelen over meerdere gebruikers, zonder dat ze beheerder van de module 'communicatie' moeten zijn. Dat kan door meerdere postvakken aan te maken en telkens de beheerrechten en toegelaten ontvangers ervan in te stellen.
Lees het volledige artikel...

Postvak aanmaken en rechten instellen

Als eerste ga je een postvak gaan aanmaken. Hierbij stel je de naam en beheerders in maar ook de toegelaten ontvangers.
Lees het volledige artikel...

Mailings versturen

Na het aanmaken van een postvak kan een beheerder mailings versturen vanuit Peepl.  Hij kan mailings sturen naar iedereen of bepaalde groepen naargelang de instellingen van het postvak. Deze instellingen kan de beheerder van het postvak niet wijzigen. Enkel de beheerder van de module 'Mailings' of een administrator kan de instellingen van een postvak wijzigen.
Lees de volledige gids over mailings...

Postvak wijzigen of verwijderen

Een beheerder van de module 'Mailings' of een administrator kan steeds de instellingen van het postvak wijzigen. Hij kan een postvak ook verwijderen indien er geen mailings bewaard zijn in het postvak. Indien dit wel het geval is, moet de beheerder of de administrator eerst de mailings verwijderen voor je het postvak kan verwijderen.
Lees het volledige artikel over het wijzigen van een postvak
Lees het volledige artikel over het verwijderen van een postvak