Starten met Peepl
STAP 5 : Opstarten
Slim & snel: Activiteiten organiseren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Via Peepl kan je gemakkelijk activiteiten aanmaken. Deze activiteiten en hun automatische flow zorgt ervoor dat jij minder werk en administratie hebt.
Lees het volledige artikel...

Type activiteit bepalen

Er bestaan verschillende soorten activiteiten binnenin Peepl. Elk type activiteit zorgt voor een andere afwerking of heeft andere instellingen. Zo bestaan de verschillende types: Een aankondiging, een gesloten activiteit, een open activiteit, een wedstrijd, een verkoop .
Lees het volledige artikel...

Activiteit aanmaken

Na het bepalen van het type, kan je de activiteit gaan aanmaken. Hierbij ga je alle gegevens zoals een omschrijving en datum gaan instellen. Ook de genodigden en herinneringspatroon worden bij het aanmaken van de activiteit gekozen.
Lees meer over het aanmaken van een aankondiging
Lees meer over het aanmaken van een gesloten activiteit
Lees meer over het aanmaken van een open activiteit
Lees meer over het aanmaken van een wedstrijd
Lees meer over het aanmaken van een verkoop

Beheer beperken

Je kan het beheer van activiteiten ook beperken bij het toevoegen of beheren van een activiteit. Hierbij wordt bij elke activiteit bepaald wie de activiteit mag beheren en dus wijzingen aanbrengen.  Indien dit geactiveerd is, kunnen enkel administratoren en de ingegeven beheerders de activiteit beheren.
Opgelet: Administratoren hebben automatisch toegang tot het beheren van alle activiteiten ongeacht de instellingen.
Lees het volledige artikel...

Activiteit afgelasten of verwijderen

Door onvoorziene omstandigheden kan een activiteit afgelast worden. Deze functionaliteit is ook in Peepl geïntegreerd waardoor uitgenodigden gewaarschuwd worden over deze wijziging.  Bij een fout kan een activiteit ook verwijderd worden.
Lees meer over het afgelasten van een activiteit
Lees meer over het verwijderen van een activiteit

Update versturen

Bij een wijziging kan je een update sturen. Hierbij worden alle aanwezigen en/of afwezigen gewaarschuwd over de wijziging. Een update kan je versturen door eerst de activiteit te beheren. Daarna kan je een update versturen voor de activiteit.
Lees het volledige artikel...

Aanwezigheidslijst bekijken en aanwezigheden wijzigen

Als beheerder kan je steeds de aanwezigheidslijst bekijken. Hierdoor heb je steeds een overzicht over het aantal aanwezigen, afwezigen en personen die nog niet bevestigd hebben.  Daarnaast kan je als beheerder ook steeds de aanwezigheden wijzigen van gebruikers.
Lees het volledige artikel...