Categorie of submap toevoegen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Categorie toevoegen

Een categorie bij documenten is een hoofdmap. Bij elke categorie kunnen er rechten ingesteld worden en submappen toegevoegd worden.

Om een categorie toe te voegen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Klik op 'Categorie toevoegen'.

4. Stel de rechten.

Voor meer info over de rechten van de module documenten: klik hier.

Submap toevoegen

Om een submap toe te voegen, volg je deze stappen:

1. Klik op de rode knop 'Beheer'.

2. Klik op 'Documenten' in het menu links.

3. Kies voor 'Bekijken' bij de 'Acties' van een categorie.

4. Selecteer de (sub)map in de rechterkolom.

5. Klik op 'Voeg een map toe in....' in de rechterkolom om een nieuwe submap aan te maken.

Opmerking: Je kan ook submappen aanmaken in submappen. Op deze manier krijg je een geneste structuur van mappen.

6. Geef de naam in van de nieuwe submap die je wenst aan te maken.

Opmerking: Nadat je een submap aangemaakt hebt, kan je de boomstructuur links waarnemen. Het aantal submappen evenals het aantal niveaus zijn onbeperkt. Je kan je mappenstructuur dus volledig aanpassen zoals jij wil.