Voor algemene informatie over deze module, klik hier.

Ga naar Beheer > Instellingen > Kennisdatabank om de volgende zaken in te stellen:

• Actief: mogen leden de kennisdatabank raadplegen?

• Naam: onder welke naam wordt de kennisdatabank weergegeven op het ledenportaal? (vb. Wiki, Knowledge Base...)

• Collecties activeren?: Collecties zijn een derde niveau boven Categoriën en Artikelen die je kan toevoegen om extra flexibiliteit te hebben qua structuur.

• Leesrechten: wie mag de kennisdatabank raadplegen?

Naast deze algemene instellingen vind je rechts nog knoppen naar gerelateerde instellingen:

• Tags zijn gedeeld in Peepl over de verschillende modules heen. Je kan deze beheren via Tags beheren.

• Standaardinstellingen... via deze pagina kan je instellen welke zichtbaarheid nieuwe Collecties en Categorieën in de kennisdatabank zullen hebben.