Kennisdatabank beheren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor algemene informatie over deze module, klik hier.

De kennisdatabank bestaat uit 2 of 3 niveau's, afhankelijk van of Collecties zijn ingeschakeld.

Ga naar Beheer > Kennisdatabank (of een andere naam indien deze is ingesteld) om de inhoud en structuur van de kennisdatabank te beheren.

Collecties

Als Collecties ingeschakeld zijn, dan zal een beheerder eerst de pagina "Collecties" te zien krijgen, waar men eenvoudig Collecties kan toevoegen, wijzigen, sorteren en Categorieën van Collectie kan wijzigen.

Het overzicht ziet er als volgt uit, waarbij "Peepl" een Collectie is en "Category 1" een Categorie:

Categorieën en Artikelen

Als je op de naam van een Collectie klikt, of wanneer Collecties niet ingeschakeld zijn, dan komt je op het overzicht terecht van Categorieën en Artikelen (binnen één Collectie).

Het overzicht ziet er als volgt uit, waarbij "Category 3" een Categorie is en "Test 7" een Artikel.

Categorie toevoegen of bewerken

Via de knop "nieuwe categorie +" kan je een Categorie toevoegen. Per Categorie kan je een naam, (de Collectie), een icoontje en de zichtbaarheid (wie mag deze categorie zien?) instellen:

Artikel toevoegen of bewerken

Via de knop "nieuw artikel +" kan je een Artikel toevoegen. Je kan ook via de "+" rechts van een Categorie een artikel rechtstreeks toevoegen in deze categorie.

Per Artikel kan je een titel, inhoud (met ondersteuning voor het toevoegen van afbeeldingen, videos, lijsten, tabellen...) en tags instellen.

Rechts vind je instellingen rond de publicatie en kan je tenslotte bijlagen toevoegen.

Artikelen verplaatsen naar een andere Categorie

Het is heel eenvoudig om artikelen te veranderen van Categorie. Met het ✥ icoontje kan je artikelen verslepen naar een andere Categorie.

Volgorde van Artikelen en Categorieën wijzigen

Met het ✥ icoontje kan je de volgorde van Artikelen en Categorieën wijzigen. Je klikt en sleept en artikel simpelweg hoger of lager dan een ander artikel.