Handleiding: Formulieren
Antwoorden beheren en exporteren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lijst met antwoorden

Wanneer het formulier toegevoegd is en er antwoorden binnenkomen, zullen deze zichtbaar zijn op de detailpagina van het formulier:

Antwoorden bekijken

Door op een volgnummer te klikken of via Acties > Bekijken kan je navigeren naar de detailpagina van een antwoord:

Het antwoord wordt in dezelde lay-out weergegeven als het formulier. Je kan het antwoord afdrukken of opslaan als PDF met de acties in het rechtermenu.

Met de knoppen "vorig antwoord" en "volgend antwoord" kan je eenvoudig schakelen tussen antwoorden.

Antwoorden exporteren naar Excel

Antwoorden kunnen geëxporteerd worden naar Excel via de groene knop boven de tabel. Elke vraag zal omgezet worden naar een kolom en de antwoorden worden als rijen opgeslagen.

Antwoorden bewerken

Antwoorden kunnen niet meer bewerkt worden na het invullen van het formulier.

Antwoorden verwijderen

Antwoorden kunnen verwijderd worden via de knop "Verwijderen" op de detailpagina van het antwoord, ofwel via de lijst met alle antwoorden op de detailpagina van het formulier.