Alle collecties
Starten met Peepl
STAP 5 : Opstarten
Slim & snel: Nieuwsartikel aanmaken en delen
Slim & snel: Nieuwsartikel aanmaken en delen
Glenn Vanhaeren avatar
Geschreven door Glenn Vanhaeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms gebeurt er iets speciaals in de omgeving of in de vereniging zelf. Dit nieuws wordt graag gedeeld met de verschillende leden en groepen in Peepl. Om dit nieuws vlot te delen, kan je een nieuwsartikel aanmaken en delen.

Stel het nieuwsartikel op

Bij het aanmaken van het nieuwsartikel ga je titel, tekst, ... gaan toevoegen in het voorziene tekstkader. Deze tekst kan je volledig opmaken. Dit wil zeggen dat je de tekst vet, onderlijnt of schuin kan plaatsen, tekstkleur kan wijzigen, ...
Lees het volledige artikel...


Voeg foto's of videos toe

Je kan ook verschillende afbeeldingen of video's toevoegen aan het artikel. Hiervoor druk je op de knopjes 'Foto' of 'Video' in de opmaakbalk bovenin het tekstkader.
Lees het volledige artikel over het toevoegen van een nieuwsartikel...


Stel de zichtbaarheid in

Bij het onderdeel zichtbaarheid ga je bepalen wie het artikel mag bekijken. Hier stel je dus in welke groepen het artikel mogen bekijken op Peepl.
Lees het volledige artikel...


Voeg tags toe

Tags zorgen ervoor dat leden gemakkelijk een nieuwsbericht kunnen terugvinden. Daarnaast kan er ook gemakkelijk gefilterd worden op basis van tags. Hierdoor is het toevoegen van tags aan je nieuwsartikel erg belangrijk.
Lees het volledige artikel over het bewerken van een nieuwsartikel...


Licht het artikel uit

Je kan ervoor kiezen om bepaalde artikelen uit te lichten. Dit wil zeggen dat ze automatisch bovenaan in de lijst van artikelen komen te staan ongeacht hun aanmaakdatum. Dit is bedoeld om enkele artikelen extra in de belangstelling te plaatsen.
Lees het volledige artikel over het bewerken van een nieuwsartikel...


Nieuwsartikel delen

Je kan het nieuwsartikel niet alleen delen op Peepl, maar ook via een gekoppelde Facebook-pagina of via je Peepl-website. Hierdoor kan je het nieuws meteen delen via drie verschillende kanalen.
Lees meer over het delen een artikel...

Was dit een antwoord op uw vraag?